30 Ocak 2011 Pazar

Bir Çaresizlik Filmi



Johnny Deep.
Kim ne derse desin farklı bir oyuncu. Aslında onun farklılığı anlamak için hayatını didik didik etmeye de gerek yok sadece rol aldığı filmleri izlemek yeterli. Ama içlerinde bir tanesi var ki  aradan geçen bunca zamana rağmen hakettiği değeri bulamamış olması hayrete düşürüyor. Johnny'in hayranları bile bu filmi duydukları ama izleyemediklerini konusunda hem fikirler sanırım. İzleyenler ise tadı damağında kalan bir yemeğin hissettirdiklerini hissediyorlardır aynı benim gibi.

Kadınlar Neden Yazdıkları Her Mektubu Göndermezler?



Kadınların hep maruz kaldığı sorudur " ne istiyorsun" ya da erkeklerin en çok sorduğu soru " kadınlar ne ister" .Kadınlar "anlaşılmak " erkekler ise "anlamak" istediklerini söyler . Ama ya kadın anlaşılamaz ya da erkek anlamaz. Bu soru her daim böyle devam eder gider.

18 Ocak 2011 Salı

Kalemim Kırılmadan, Birde Beni Dinleyin




Tarih: 15 Ocak 2011


Yer: ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TÜRK TELEKOM ARENA STADI

Davacı: Haklarını, Kulübünü Savunan GALATASARAY Taraftarı

Davalı: Galatasaray Kulübü Başkanı ADNAN POLAT, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, UltrAslan Taraftar Oluşumu

Hâkim: Bütün Renkler

Kâtip: Galatasaray Taraftarı

Gereği Düşünüldü: Tanıklardan ARZU KESKİN’İN dinlenmesine.


12 Ocak 2011 Çarşamba

VAKİT TAMAM BİZİ TERKEDİYORSUN...



Veda yazıları yazmak zordur üstüne üslük birde bir daha buluşamayacaksan… Kelimeler kifayetsiz kalır, gözyaşları sel. Yaşanmışlıklar, paylaşımlar gelir bir anda hafızalara, tozunu alıp anarsın yeni, yine, yeniden…

11 Ocak bazılarının hafızasından hiç gitmeyecek tıpkı 17 Mayıs gibi. Ama bu sefer sevinç değil hüzün arkadaşlık edecek anılara… Kimimiz çocukluğumuzu, kimimiz gençliğimizi, kimimiz yaşlılığımızı geçirdik. Ama yaşımız kaç olursa olsun yaşattığı duygular hep aynıydı. Hep beraber güldük, hep beraber ağladık. İster yüz kere gidilsin ister bir kere; paylaşımlar sarı kırmızıydı hep. Öğrettikleri, hayata kattıkları hep farklıydı.